Primer de tot, et recomanem que et registris com família, fent clic al link que trobaràs a la part superior de la pàgina. És molt ràpid, tot just trigaràs un minut.
Si vols trobar el marsupialis perfecte pels teus fills i filles, hauràs de seguir els següents passos:

1.- Fes servir el cercador. Utilitza el cercador de la pàgina principal del nostre web. Selecciona si vols trobar un cangur esporàdic o recurrent, un professor particular o un monitor de lleure.

També podràs escollir les dates en les que t'interessa i en quin municipi. No necessites omplir aquests camps si no vols.

Clica al botó Troba ara!

2.- Visualitza perfils. Centenars de nois i noies, formats, amb vocació i experiència, apareixeran a la pàgina de resultats. Veuràs que tots i cada un d’ells han penjat un vídeo presentant-se i podràs accedir a la seva fitxa completa per a saber-ne més: les seves aficions, experiència, habilitats, disponibilitat, així com el tipus de serveis que desitgen prestar.
3.- Utilitza els filtres. Pots afinar la cerca, tot seleccionant els filtres de l'esquerra. Si després de fer-ho, t’apareguessin pocs perfils o cap, prova a modificar la cerca tot des-seleccionant alguns d’ells (tingues en compte que no fa gaire que hem començat i encara no cobrim tot el territori). També pots provar buscant en municipis propers al teu.
4.- Selecciona fins a tres perfils. A sota de la fitxa de presentació de cada cangur veuràs que hi ha un botó de seleccionar. Pots escollir fins a 3 perfils amb un sol pagament.
5.- Acaba i accedeix a la passarel•la de pagament. A la part inferior de la pantalla, t'aniran apareixent els perfils seleccionats. Quan acabis de seleccionar, punxa en 'Vull contactar! per a que Marsupialis et faci arribar els contactes de tots ells.
En cas que no t'hagis donat d'alta, et demanarem que et registris com a família. Un cop registrat ja podràs procedir amb el pagament de la teva selecció i contactar amb els marsupialis que has triat!