Robòtica a casa

Presencial / Online

¡Contacta ahora!

  • Dónde: A casa
  • Cuándo: Per trimestres, tot el curs
  • ¿Actividad compartida?: Sí, però no necessàriament
  • Número máximo de niñ@s: 5
Descripción

Aprenentatge pràctic sense teoria a partir de la creació i la posada en marxa de robots. Una activitat innovadora per al desenvolupament d’habilitats i competències del futur que utilitza la robòtica de forma lúdica i com a plataforma de coneixement.

Es treballa en equips de dos o tres alumnes, que dissenyen, programen i superen reptes amb els robots. L’activitat està impartida per monitors certificats i formats que saben adaptar-se al ritme d'aprenentatge de cada alumne proposant els reptes que s’adeqüin al seu nivell de dificultat i motivació.

Cursos pensats i desenvolupats per adaptar-se a l’edat dels alumnes.

Nivell d’iniciació. Els alumnes programaran el seu propi robot. Robots temàtics que treballen diferents àrees de forma global com els esports, la música, la literatura i el medi natural. S’aprenen conceptes bàsics de física, matemàtiques i tecnologia.

Nivell avançat. . Els infants creen i programen robots. Al principi, de manera guiada a fi que, més endavant, puguin realitzar el seu propi projecte d’enginyeria. També es treballaran de manera pràctica amb conceptes de la física, les matemàtiques i la tecnologia.

Recibir propuesta ¡ahora! Lo organizamos para ti. Cuéntanos tus necesidades concretas para que te hagamos una propuesta a medida.

Accés