Extensió i estructura

El vídeo diu molt més que nosaltres que una simple imatge. Ens ajuda a causar una impressió (que tractarem que sigui bona) i no ha de ser avorrit. Un minut és més que suficient per explicar moltes coses, sobretot si seguim una estructura clara. Aquesta és la nostra proposta:

  • Qui soc: on visc, a què em dedico, què m'agrada.
  • Qui he estat: estudis i experiència. Tot el relatiu a la cura de nens, o la seva formació, molt benvingut.
  • Qui vull ser: plans de futur.
Actitut i imatge

L'actitud que projectem davant la càmera ha de coincidir amb les nostres paraules: si diem que som alegres, haurem de transmetre aquest sentiment, i el mateix val per la responsabilitat o el domini de l'anglès. Per transmetre informació, podem escriure un CV. El vídeo ens ajuda a donar pistes sobre qui i com som, a través de la paraula, el llenguatge corporal, la nostra aparença física, la qualitat de la imatge i l'àudio, i fins i tot l'entorn en el que gravem.

Entorn i qualitat

Res de vídeos parlant-li al mirall del lavabo. Si no hi ha ningú que et pugui gravar, busca algun objecte que pugui aguantar el mòbil a fi d’aconseguir un enquadrament òptim. Et recomanem gravar-te en un espai diàfan, a l'aire lliure i sense sorolls de fons. Tu esculls el paisatge, i serà genial que estigui relacionat amb les coses que estàs explicant.